AH Mihalič Št. Jurij Storitve

Naslednje storitve najdete v podjetju AH Mihalič Št. Jurij, vaši strokovni poslovalnici v neposredni bližini.

Unsere Marken- Storitve
an diesem Standort

  • Volkswagen
    • Servis
  • Audi
    • Servis
Dopolnilna oprema

Dopolnilna oprema

Za vsakogar nekaj. Izbirate lahko med varnostno in komfortno opremo, športnimi artikli in oblačili, opremo za zaščito proti kraji in še veliko več. Oglasite se v naši sprejemnici in se tudi sami prepričajte.

Finančno svetovanje in storitve

Finančno svetovanje in storitve

V sodelovanju s podjetjem Porsche Kredit in Leasing vam nudimo najboljše ponudbe za leasing in kredit.

Hitre servisne storitve

Hitre servisne storitve

Hitro in cenovno ugodno v manj kot eni uri izvedemo manjša servisna opravila: menjavo olja, zavor, pnevmatik ali izpušne cevi ter opravimo manjša popravila. Tel. številka 01/786 53 50

Kleparska dela

Kleparska dela

V naši avtohiši v sodelovanju z zunanjimi izvajalci nudimo razna kleparska dela. Zaupajte visoki kakovosti popravil, polni garanciji in poštenim cenam. V sodelovanju z Avto Klemenčič s.p., za vaša vozila nudimo tudi ličarska dela.

Klimatske naprave

Klimatske naprave

Usposabljanje, popravilo, naknadna vgradnja, vzdrževanje. Vaša klimatska naprava je pri nas v dobrih rokah. Tako vam ne bo nikdar vroče.

Nadomestna vozila

Nadomestna vozila

Ker vemo, da obveznosti ne čakajo, vam omogočamo najem nadomestnega vozila, da boste tudi med popravilom vašega vozila mobilni.

Nadomestne možnosti prevoza

Nadomestne možnosti prevoza

Našli smo pravo rešitev za pot na delovno mesto in nazaj – nadomestna vozila po ugodni ceni ali prevzem in predaja vozila pri stranki – udobna storitev, s katero vaše vozilo odpeljemo na servis in vam ga vrnemo na dom.

Nega vozila

Nega vozila

Storite nekaj dobrega za svoje vozilo. Zaradi vročine, mraza, soli in umazanije lak izgubi lesk. Ob redni negi bo vaše vozilo ohranilo vrednost in bo dolgo videti kot novo. Nudimo storitve pranja, poliranja in obnove delov vozila.

Svetovanje ob sprejemu vozila

Svetovanje ob sprejemu vozila

O svojih željah se pogovorite z našim servisnim svetovalcem neposredno ob avtomobilu. Mi svetujemo, vi odločate. Elektronska pošta: [email protected]

24-urni sprejem vozila

24-urni sprejem vozila

Avto lahko pripeljete na servis ali ga prevzamete pri vratarju tudi izven običajnega delovnega časa, 24 ur na dan, tudi ob nedeljah in praznikih. Pred prihodom, nas o tem obvestite na tel. številko 041/462-162.

Kotiček za stranke

Kotiček za stranke

Udobni fotelji, osvežilni napitki, kava, zanimive revije ter časopisi vas čakajo ob obisku našega salona.

Ponudba pnevmatik in platišč

Ponudba pnevmatik in platišč

Najboljše cene – najboljša ponudba. Na zalogi imamo veliko izbiro pnevmatik in platišč različnih proizvajalcev. Na istem mestu nudimo tudi menjavo pnevmatik. Prenašanje avtomobilskih koles je težaško delo. Da bi vam ga prihranili, bomo namesto vas po ugodni ceni skladiščili letne oz. zimske pnevmatike.

Različne možnosti plačila storitev

Različne možnosti plačila storitev

Pri nas lahko povsem preprosto plačate z bančno kartico ali s plačilno kartico Porsche Group Card. Kartica je povsem brezplačna in brez stroška vodenja računa, omogoča pa brezgotovinsko fleksibilno obročno odplačevanje blaga in storitev v okviru pooblaščene prodajno - servisne mreže, z limitom po meri stranke. Več informacij lahko poiščete na spletni strani ali pri vašem servisnem svetovalcu. Še danes si pridobite svojo!

Posebne storitve

Posebne storitve

PRODAJA NADOMESTNIH DELOV- V naših prostorih boste našli veliko zalogo rezervnih delov. Dostopni so takoj ali najkasneje v 24 urah od naročila.

Avtopralnica

Avtopralnica

V naši avtohiši vam lahko avto tudi operemo v naši ročni avtopralnici.

Prevzem in predaja vozila pri stranki

Prevzem in predaja vozila pri stranki

Vaše vozilo prevzamemo pri vas doma ali na vašem delovnem mestu, po končanem servisu oz. popravilu pa vam ga vrnemo na dogovorjeno mesto.

Naročanje na servis

Naročanje na servis

Za termin popravila se lahko dogovorite po telefonu. Nadomestni deli bodo dostavljeni pravočasno, čakalni čas pri prevzemu vozila pa bo precej krajši. Dosegljivi smo na telefonski številki 01/786 53 50. Na vaša vprašanja odgovorimo tudi preko elektronske pošte [email protected]

Dostop do interneta

Dostop do interneta

Da bi bil čakalni čas še krajši, vam je na voljo brezžični internet.

Vleka vozila

Vleka vozila

Za takojšnjo pomoč pri težavah z gorivom, akumulatorjem, vžigom vam nudimo lastno vlečno službo – 24 ur na dan, tudi ob nedeljah in praznikih, na telefonski številki 041/462-162, [email protected]

Prijava na Novičnik

Z novicami redno dobivate informacije o naši avtohiši in izbor posebnih ponudb.

Vneseni podatki so neveljavni. Poskusite ponovno.

Izberite naziv

Pri prijavi na novice se je žal pojavil problem. Poskusite znova kasneje.

checkbox_default

Hvala!

Prijavili ste se na novice.

Prejeli boste e-sporočilo s potrditveno povezavo. Potrdite povezavo, da boste zaključili prijavo.